Ligang

zondag 25 oktober 2009

Eerst werkweek....

Zo, de kop is eraf !!
De eerste werkweek van Sonja zit erop.
Op zich niet echt tegen gevallen, behalve dat ik op een chaotische manier ben teruggekomen op mijn werkplek. Voor mijn vertrek naar China waren er afspraken gemaakt over mijn werkdagen en mijn nieuwe werklocaties.
Helaas is daar niks van terecht gekomen.
De werkdagen zijn prima, maar de locaties zijn nog onduidelijk.
Maar goed.....


Voor Ligang is het deze week een bijzondere week geweest.
Hij is deze week heel veel zonder papa en mama geweest en heeft weer veel nieuwe indrukken op gedaan. Daarnaast was het ook nog eens een drukke week met 2 verjaardagen.
Maar ons mannetje heeft zich prima gehouden.
's Nachts was hij soms wat onrustig, hij droomde erg veel en praat dan veel in z'n slaap.

Maar zoals we al meldde, is hij flink verwend door de opa en oma's.
Zij hebben deze week voor het eerst echt op Ligang gepast, zonder dat wij in de buurt waren.
Maar ook zij hebben zich kranig gehouden.


Ligang aan zijn ontbijt, vlak voor hij voor het eerst naar De Springmuizen (KDV) mocht. Als we hem vroegen of hij straks lekker bij de kindjes ging spelen, riep hij volmondig "JAAAA", en toen we daar aankwamen, wist hij ook meteen dat hij hier heel leuk buiten kan spelen.



We hebben hem samen weggebracht en ook dit keer konden we weer zonder problemen weglopen. "Dag dag, tot zo" riep hij bij de deur en deed de deur achter ons dicht.
Hansjürgen heeft hem weer opgehaald en ook dit keer wilde hij eigenlijk niet mee.
Toen papa vertelde dat hij de vrachtauto bij zich had, was Ligang om en rende hij snel naar Papa. Volgens de "juffen" had Ligang zich keurig gedragen, al moet hij nog wel leren dat niet alles van hem is. Zo had hij met een auto gespeeld en ging even wat drinken halen, toen een ander kindje met 'zijn' auto wilden spelen, ging hij daar een stokje voor steken.
Met z'n vingertje omhoog " Niet doen, is van Ligang", wilde hij dat jongetje laten weten dat het niet de bedoeling was om met die auto te gaan spelen. De medewerksters hebben Ligang uitgelegd dat hier iedereen met het speelgoed mag spelen.
Tja, Ligang moet hierin nog veel leren, maar hij heeft de dames van het kinderdagverblijf al aardig in z'n zak...... Ze vinden hem allemaal z'n lief en aandoenlijk mannetje.
Nou wacht maar af..... hij is ook een echte deugniet.


En na z'n drukke week is het toch echt tijd voor een biertje.
We hadden toch al aangegeven, dat hij alles lust.............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten