Ligang

woensdag 23 september 2009

Wat gaat de tijd toch snel.....



Inmiddels zijn we al weer 6 weken thuis en we kunnen niet anders zeggen, dan dat het heel goed gaat met onze kanjer. We genieten echt van ons mannetje.
En hij doet het uitstekend. Elke dag leert hij weer een nieuw woordje en inmiddels kletst hij ons de oren van het hoofd, HEERLIJK !!!!

We zitten ook volop in de medische ronde.
De kinderarts is zeer tevreden over hem. Zijn gewicht en lengte zijn volgens het nederlands gemiddelde. Bloedprikken was helaas een groot drama, en dat moest toch echt gebeuren.
Daar zijn we op een later tijdstip nog een keer voor terug gegaan en hebben ze het bloed uit zijn voet genomen. Dat is minder confronterend voor Ligang.
De bloedwaarden waren allemaal prima en de inentingen worden nu nagekeken.
Er zijn ook foto's gemaakt van zijn handje en de revalidatiearts is het met ons eens, nu nog niet te beginnen met een protese. Hij redt zich prima met één goed functionerende hand.
En dat willen we zo veel mogelijk blijven stimuleren.

We zijn super trots op onze Ligang !!!!!!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Hansjurgen, Sonja en Ligang,

    Fijn om te lezen dat het bij jullie goed gaat. Ook hier gaat het goed en is Annemijn al aardig gewent. Ook zij begint al heel wat woordjes nederlands te praten al praat zo ook nog wel regelmatig chinees. Tussen Annemijn en Iselin gaat het gelukkig ook goed, wel heeft Iselin het de eerste paar weken thuis niet makkelijk gehad. Nu Annemijn eindelijk steeds beter gaat slapen is de rust en regelmaat hier in huize Roos ook weer aardig op orde. We genieten elke dag van onze twee prinsesjes. Ook Annemijn is ons al aardig aan het testen en heeft dus al een paar keer op de gang mogen zitten in de kinderstoel tijdens het eten omdat de vorken en lepels over de tafel vlogen. Het gezichtje dat ze erbij trekt wanneer ze gooit maakt het ons niet makkelijk om niet te lachen, maar voor de veiligheid is het dan wel nodig om even te straffen. Verder is ze ook erg ondernemend en kan inmiddels al fietsen en steppen, maar ja wat wil je ook met een ondernemende grote zus. Die vindt het prachtig om haar dat allemaal te leren.

    Hartelijke groeten uit Hoogeveen en leuk om jullie zo te kunnen blijven volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Wat heerlijk om te lezen dat het goed met jullie gaat.
    En 1 hand kanjers redden zich meer dan prima, tenminste als ik naar die van ons kijk. Oef was wat geweest als hij er 2 had gehad :-)
    Bing doet alles mee, 2 weken geleden waren we in zo'n grote speeltuin met een klimrek van touw, meneer zat in no-time boven in.
    En ook onze kinderarts vind een prothese de eerste tijd overbodig tenzij Bing er zelf om vraagt, maar dat doet ie voorlopig nog niet.
    Geniet van jullie manneke.

    Groetjes Nadine

    BeantwoordenVerwijderen