Ligang

maandag 21 december 2009

Sneeuw !!!!!


Het sneeuwt in Nederland.
Voor Hollanders is het pak wat er nu ligt een grote verrassing en veel kinderen hebben nog nooit zo'n dik pak sneeuw gezien.
Vaak krijgen we de vraag of opmerking "Ligang zal het wel vreselijk koud vinden hier".

Maar Ligang komt dan wel uit China, maar dan wel de noordelijkste provincie.

Binnen Mongolië ligt tegen Mongolië en Rusland. Momenteel is het daar nog kouder dan in Nederland. Sneeuw en kou is dus niet vreemd voor Ligang. We merken aan Ligang dat hij veel meer gewend is dan wij. Zijn handjes en wangetjes rood van de kou, maar wanneer we vragen of hij nu mee gaat naar binnen voor warme chocolade melk, roept hij steevast "Nee, bijna.....".

3 opmerkingen:

  1. geweldige foto`s, leuk om jullie zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk he, zo in de sneeuw met jullie Chinese wonder. Dit is op en top genieten. Aan de foto's te zien heeft Ligang zijn plekje helemaal gevonden bij jullie. Een hele fijne jaarwisseling gewenst. Groetjes van ons 4 uit Katwijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heerlijk zo in de sneeuw. Wel fijn dan Ligang het gewent is. Annemijn vindt het wel erg leuk, vooral sleetje rijden, maar heeft wel erg snel last van koude handen en voeten. De provincie waar zij vandaan komt kent nauwelijks kou. Het is daar op dit moment overdag nog zo'n 20 graden. Wij wensen jullie een gezond en gelukkig 2010 met jullie prachtige mannetje.

    groetjes Jorgen, Emmy, Iselin en Annemijn

    BeantwoordenVerwijderen